Antena 3 CNN Actualitate Şofer român de TIR, terorizat de imigranţi, într-o parcare din Belgia: "Am remorca plină de refugiaţi"

Şofer român de TIR, terorizat de imigranţi, într-o parcare din Belgia: "Am remorca plină de refugiaţi"

Un şofer român de TIR a transmis Live pe Facebook momentul în care mai mulţi imigranţi i-au spart remorca şi s-au urcat în camion, într-o parcare din Belgia.

Şofer român de TIR, terorizat de imigranţi, într-o parcare din Belgia: "Am remorca plină de refugiaţi"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    17 Mai 2021   •   18:20

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, într-o parcare din Beglia, acolo unde şoferul român de TIR a parcat pentru a face pauză.

La un moment dat, el a auzit zgomote în spatele camionului şi a văzut cum imigranţii i-au spart remorca şi au urcat printre marfă, în speranţa că vor ajunge în Marea Britanie.

Românul a transmis momentele de groază Live pe Facebook, acolo unde a cerut sfaturi pentru a scăpa de imigranţi.

În momentul în care imigranţii au coborât din camion şi s-au apropiat de cabină, şoferul român i-a ameninţat că va suna la Poliţie, însă aceştia i-au răspuns că nu au nicio problemă, că nu se tem de poliţişti.

A intrat refugiați în camion sant in belgia mă cobor la iei DOAMNE AJUTA

Publicată de Carstica Nicolae pe Duminică, 16 mai 2021

După câteva ore de la primul live pe Facebook, în jurul orei 04.00, românul a intrat din nou live şi a arătat momentul în care imigranţii au fost coborâţi din remorcă de agenţii ce fuseseră alertaţi de un câine-poliţist.

Tot noaptea trecută, un şofer român de TIR a fost omorât cu o sabie, într-o parcare din Franţa, chiar sub ochii soţiei sale, cu care era în echipaj.

×
Subiecte în articol: şofer român de TIR Belgia
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close