Antena 3 CNN Actualitate Un şofer român a fost găsit mort în maşină, într-o parcare din Germania

Un şofer român a fost găsit mort în maşină, într-o parcare din Germania

Ionuţ, un şofer român în vârstă de 31 de ani, din Huşi, a fost găsit mort în maşina firmei, într-o parcare din Germania.

Un şofer român a fost găsit mort în maşină, într-o parcare din Germania
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    18 Ian 2022   •   14:46

Ionuţ era angajat ca şofer la o firmă din Germania şi conducea o autoutilitară cu care transporta marfă. Apropiaţii săi, dar şi colegii, spun că moartea sa rămâne un mister, mai ales că nu era cunoscut cu probleme medicale.

Drama familiei lui Ionuţ a început vineri, atunci când oamenii au vorbit pentru ultima dată cu tânărul de 31 de ani.

Ulterior, acesta nu a mai răspuns, iar rudele au început să îl caute. Fratele lui Ionuţ, care lucrează în Olanda, tot ca şofer, a mers în Germania şi a reuşit să găsească maşina fratelui său, într-o parcare.

Din nefericire, tânărul era mort în interior. Mai mult, lângă el, autorităţile au găsit câteva doze de energizant.

Trupul neînsufleţit al românului a fost transportat la morgă pentru efectuarea unei necropsii, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

Un şofer român a fost găsit mort în maşină, într-o parcare din Germania

Colegii lui Ionuţ au fost şocaţi atunci când au aflat că tânărul şi-a pierdut viaţa în maşină şi au început să vorbească despre programul strict de lucru, dar şi despre angajatorii care îi forţează pe şoferi să lucreze ore în şir, fără pauze.

"Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Ai plecat mult prea devreme și ne-ai lăsat cu sufletele sfîșiate, ai fost un băiat extraordinar, plin de fericire, nu duceai grija. Dumnezeu să te aibe în pază, suflet drag!", a scris pe Facebook unul dintre prietenii lui Ionuţ.

×
Subiecte în articol: sofer roman Germania
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close