Antena 3 CNN Actualitate Şofer român, internat într-un spital în Germania, căutat de familie

Şofer român, internat într-un spital în Germania, căutat de familie

Un şofer român, în vârstă de 21 de ani, a ajuns în stare gravă la un spital din Germania, iar familia nu ştie nimic despre el. O rudă a postat un mesaj disperat pe Facebook pentru a obţine informaţii despre tânăr.

Şofer român, internat într-un spital în Germania, căutat de familie
Sursa foto: sursa: Facebook
04 Feb 2020   •   14:53

Marius Lăcătuşu (21 de ani) este din comuna Tălpaş, judeţul Dolj, şi lucrează ca şofer la o firmă internaţională de transporturi.

În urmă cu câteva zile, tânărul şofer român le-a spus rudelor că are o infecţie la măsea, iar apoi nu a mai putut fi contactat.

Familia a primit foarte puţine informaţii şi au aflat că infecţia de la măsea s-a extins în corpul lui Marius, iar acesta a ajuns de urgenţă la un spital.

Mătuşa tânărului a lansat un apel disperat pe Facebook, în speranţa că va primi mai multe informaţii despre spitalul în care Marius este internat, dar şi despre starea sa de sănătate.

"Fac apel de urgenta la toți cei ce ma pot ajuta! Este vorba de nepotul meu Lăcătușu Marius Octavian de 21 ani, cu domiciliul în com Talpas /Dolj! Lucra ca șofer transportator marfa! Acum se află într.un spital din Germania regiunea Regensburg, operat la o măsea cu infectie puternica ce se lăsase spre stern! De duminică seara nu mai pot lua legătura cu el! Dacă cineva cu suflet mere, sau cineva care lucrează în zona și dorește sa.l caute în spitale pt a ști de situația lui! Este născut la 28. 06. 1999 în Melinesti /Dolj! Mulțumesc! Rog distribuiți pe toate rețelele de socializare!", a scris Lia Airinei în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: sofer roman
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close