Antena 3 CNN Actualitate Şofer român de microbuz, amendă uriaşă după ce a alimentat cu benzină în loc de motorină, în Austria

Şofer român de microbuz, amendă uriaşă după ce a alimentat cu benzină în loc de motorină, în Austria

Un şofer român de microbuz a primit o amendă uriaşă, după ce a alimentat cu benzină în loc de motorină, în Austria şi a găsit o soluţie "rapidă" pentru a rezolva problema.

Şofer român de microbuz, amendă uriaşă după ce a alimentat cu benzină în loc de motorină, în Austria
Sursa foto: kurier.at
de Alin Tarnovschi    |    11 Noi 2021   •   12:51

Şoferul român conducea un microbuz în care se aflau alţi cetăţeni români, iar la un moment dat, a intrat într-o benzinărie din zona industrială a oraşului Amstetten din Austria.

După ce a plecat din benzinărie, bărbatul a realizat că a făcut o greşeală şi a alimentat cu benzină în loc de motorină.

Astfel, el a oprit pe marginea unui drum şi, cu ajutorul unui furtun, a scos benzina din rezervor şi a deversat-o pe jos.

Alţi şoferi, care treceau prin zonă, l-au observat pe şoferul român şi au sunat imediat la Poliţie, notează cotidianul austriac Kurier. În câteva minute, la faţa locului au ajuns echipaje ale Poliţiei.

La rândul lor, poliţiştii au chenat un echipaj de pompieri pentru a limita efectele poluării.

Pompierii au demarat proceduri pentru a împiedica poluarea solului şi apelor subterane, folosind substanţe absorbante pentru a absorbi benzina scursă pe marginea şoselei şi într-un şanţ.

Pe numele românului a fost formulată o plângere penală, totodată fiind amendat cu 1.000 de euro.

Mai mult, el a fost obligat să plătească şi substanţele folosite de pompieri, dar şi intervenţia în sine a pompierilor.

×
Subiecte în articol: Austria sofer roman
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close