Antena 3 CNN Actualitate Un şofer român şi-a găsit soţia cu amantul în casă şi a pus totul pe TikTok, după ce a vrut să îi facă o surpriză

Un şofer român şi-a găsit soţia cu amantul în casă şi a pus totul pe TikTok, după ce a vrut să îi facă o surpriză

Un şofer român şi-a găsit soţia cu amantul în casă şi a pus totul pe TikTok, după ce s-a întors acasă şi a vrut să îi facă femeii o surpriză.

Un şofer român şi-a găsit soţia cu amantul în casă şi a pus totul pe TikTok, după ce a vrut să îi facă o surpriză
Sursa foto: TikTok | Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    21 Feb 2022   •   09:51

Totul s-ar fi întâmplat atunci când şoferul român, care lucrează pe comunitate, a venit acasă, însă nu şi-a anunţat soţia pentru a-i face o surpriză.

Din nefericire pentru amândoi, cel mai surprins a fost şoferul, care şi-a găsit soţia în casă cu presupusul amant. Scos din minţi, şoferul a început să filmeze şi a postat totul pe TikTok.

"Sunt nebun, da. Şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine şi să vedem atunci bărbate. O iei acum. Îmbracă-te şi tu, şi fata, şi merge la tine în noapte asta, să doarmă cu voi, cu nevastă-ta", a fost reacţia şoferului român.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul se ceartă cu amantul, pe care îl şi cunoaşte din câte reiese din filmare, şi îl ameninţă că filmarea va ajunge şi la soţia lui.

De cealaltă parte, atât presupusul amant, cât şi soţia, care ţine un copil în braţe, încearcă să îl facă pe şoferul român să înţeleagă că totul este o neînţelegere.

×
Subiecte în articol: sofer roman
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close