Antena 3 CNN Actualitate Şofer român, strivit în cabina camionului după un impact devastator cu un TIR, în Cehia

Şofer român, strivit în cabina camionului după un impact devastator cu un TIR, în Cehia

Un şofer român şi-a pierdut viaţa, ieri, după un tragic accident rutier produs pe o autostradă din Cehia, în apropiere de Praga.

Şofer român, strivit în cabina camionului după un impact devastator cu un TIR, în Cehia
de Alin Tarnovschi    |    05 Iul 2021   •   19:53

Şoferul român conducea un camion de 7,5T pe autostrada D1, în zona capitalei Praga, când, a intrat în plin în remorca unui TIR care era oprit în coloană.

Românul a observat prea târziu TIR-ul oprit pe banda sa şi nu a mai putut face nimic.

Impactul a fost atât de puternic încât TIR-ul a fost proiectat într-un autoturism, care la rândul său a fost proiectat într-un autocar.

Cabina camionului, înmatriculat în judeţul Alba, condus de român a fost efectiv strivită în urma accidentului, iar bărbatul a murit pe loc.

"Patru persoane s-au izbit de o mașină, un bărbat și o femeie au fost transportați cu răni ușoare la spitalul Benešov", a declarat Petra Homolová, purtătoare de cuvânt a salvatorilor din Boemia Centrală, pentru publicaţia ceskenoviny.cz.

Doi copii, aflaţi în autoturismul strivit între TIR şi autocar, au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce au suferit răni în urma accidentului.

Traficul în zonă a fost blocat timp de câteva ore, timp în care pompierii au lucrat continuu pentru a-l descarcera pe şoferul român prins în cabina distrusă.

×
Subiecte în articol: sofer roman Praga Cehia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close