Antena 3 CNN Actualitate Un şofer român a trecut cu TIR-ul peste colegul său, în ultima zi de muncă

Un şofer român a trecut cu TIR-ul peste colegul său, în ultima zi de muncă

Un şofer român a trecut cu TIR-ul peste colegul său, într-o parcare din Italia, în ultima zi de muncă a acestuia înainte de pensie.

Un şofer român a trecut cu TIR-ul peste colegul său, în ultima zi de muncă
Sursa foto: ilgazzettino.it
de Alin Tarnovschi    |    27 Mar 2021   •   22:10

Tragedia s-a produs vineri, 26 martie 2021, într-o parcare din localitatea Spresiano, provincia Treviso din regiunea Veneto, în ultima zi de muncă a colegului şoferului român.

La sfârşitul cursei, în jurul orei 18.00, cei doi au ajuns în parcare, s-au salutat, iar şoferul italian a coborât din cabină şi se îndrepta către maşina personală, pentru a pleca acasă.

La un moment dat, şoferul s-ar fi oprit în faţa TIR-ului, iar românul aflat la volan a pornit de pe loc, fără să îl vadă pe colegul său, astfel că a trecut cu TIR-ul peste el şi l-a ucis.

Personalul medical intervenit apoi cu ambulanța la locul tragediei nu a putut face nimic pentru a salva viața tiristului, rănile suferite fiindu-i fatale. La fața locului au intervenit în scurt timp și agenții de la Polstrada care l-au interogat timp îndelungat pe șoferul român pentru a înțelege cum s-a putut produce dramaticul accident, potrivit ilgazzettino.it.

"Ne-am salutat, a coborât din TIR și s-a dus spre trotuar. Eu am controlat oglinzile și am virat la dreapta. Nu mi-am dat seama că era în fața TIR-ului, nu aveam cum să-l văd", le-a spus polițiștilor românul cu ochii în lacrimi.

×
Subiecte în articol: sofer roman Italia
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close