Antena 3 CNN Actualitate Un şofer român de TIR a rămas fără o mână într-un accident stupid la Iaşi

Un şofer român de TIR a rămas fără o mână într-un accident stupid la Iaşi

Un şofer român de TIR, în vârstă de 39 de ani, a rămas fără o mână, după un accident stupid produs în curtea unei fabrici din Iaşi.

Un şofer român de TIR a rămas fără o mână într-un accident stupid la Iaşi
Sursa foto: Getty Images | Dan Kitwood / Staff
de Alin Tarnovschi    |    23 Iul 2022   •   11:39

Totul s-a întâmplat în parcarea fabricii de prelucrare a covoarelor de la marginea oraşului Iaşi, în urmă cu câteva zile.

Şoferul, care este şi patronul firmei de transport, venise de la Cluj, împreună cu un angajat, cu două TIR-uri pentru a încărca marfă de la fabrica din Iaşi. Covoarele urmau să fie transportate ulterior în Olanda.

Drama tânărului şofer s-a produs în timpul manevrele de încărcare, atunci când, din neatenţie, nu ar fi asigurat bine uşa unui container.

Într-o fracţiune de secundă, în momentul în care celălalt şofer a pus TIR-ul în mişcare, mâna tânărului a fost smulsă. Au urmat clipe de panică, iar oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor.

"A fost adus un șofer de 39 de ani cu un traumatism prin avulsie la mâna a spus ca a fost prinsă între portiera și un alt autovehicul pacientul era in stare critica mâna era in afara brațului o leziune completa de os vase nervi ligamente", a declarat Diana Cimpoeșu, medic şef UPU-SMURD Iaşi pentru observatornews.ro.

Totuşi, în ciuda faptului că a ajuns rapid la spital şi a fost operat pentru reataşarea mâinii de corp, medicii spun că traumatismul suferit este unul extrem de grav, iar şansele ca mâna să fie din nou funcţională sunt foarte mici.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Iaşi a deschis o anchetă.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close