Antena 3 Actualitate Şofer român de TIR, mesaj pentru hoţii care l-au lăsat fără motorină: "Sper să vă priviţi copilul în ochi"

Şofer român de TIR, mesaj pentru hoţii care l-au lăsat fără motorină: "Sper să vă priviţi copilul în ochi"

de Alin Tarnovschi    |    19 Apr 2021   •   16:12
Şofer român de TIR, mesaj pentru hoţii care l-au lăsat fără motorină: "Sper să vă priviţi copilul în ochi" Facebook / Adrian Nica

Un şofer român de TIR, lăsat de hoţi fără motorină într-o parcare din Franţa, le-a transmis un mesaj acestora printr-o postare într-un grup de Facebook dedicat şoferilor români.

Aflat la muncă în străinătate, angajat ca şofer de TIR pentru o companie de transport, Adrian Nica s-a trezit, în urmă cu câteva zile, într-o parcare din Franţa, fără motorina din rezervor.

Pus în faţa situaţiei, şoferul român de TIR a depus o plângere, însă astfel de situaţii se întâmplă aproape zilnic în ţările din vestul Europei, astfel că poliţiştii fac cu greu faţă acestor atacuri.

Astfel, tânărul a postat mai multe fotografii, cu rezervorul camionului său care fusese spart de hoţi, într-un grup de Facebook dedicat şoferilor români de TIR şi a transmis un mesaj hoţilor, despre care crede că ar fi tot români, având în vedere numărul uriaş de plângeri din ultimele luni.

"Sper să aveţi decenţa să vă priviţi copilul în ochi şi să le spuneţi că din munca şi necazul altor voi le oferiţi un trai decent", a scris Adrian Nica.

Şofer român de TIR abandonat de coleg într-o parcare în Franţa, după ce au fost prinşi în timp ce furau motorină

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close