Antena 3 CNN Actualitate Un şofer din Suceava, tras pe dreapta, s-a mutat pe scaunul din dreapta pentru a scăpa de probleme, însă era singur în maşină

Un şofer din Suceava, tras pe dreapta, s-a mutat pe scaunul din dreapta pentru a scăpa de probleme, însă era singur în maşină

Un şofer din Sadova, judeţul Suceava, i-a uimit pe poliţişti atunci când a fost tras pe dreapta şi pentru că era beat s-a mutat pe scaunul din dreapta, chiar dacă era singur în maşină.

Un şofer din Suceava, tras pe dreapta, s-a mutat pe scaunul din dreapta pentru a scăpa de probleme, însă era singur în maşină
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Alin Tarnovschi    |    01 Noi 2022   •   12:30

Totul s-a întâmplat duminică dimineaţă, în jurul orei 03.15, pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc, acolo unde poliţiştii au organizat un filtru.

Astfel, şoferul unui autoturism marca Audi a fost tras pe dreapta, a oprit, iar până la sosirea agentului la maşină, s-a mutat pe scaunul din dreapta-faţă, chiar dacă era singur în maşină.

Mai mult, el a susţinut în faţa agenţilor că nu se afla la volan şi că maşina era parcată.

Tânărul în vârstă de 32 de ani, din comuna Sadova, nu a avut însă nicio şansă de a-i convinge pe poliţiştii care îl văzuseră de altfel la volan atunci când l-au tras pe dreapta.

Poliţiştii au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, notează newsbucovina.ro.

Ulterior, el a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

×
Subiecte în articol: Suceava Sadova
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close