Antena 3 CNN Actualitate Un șofer teribilist s-a aventurat pe un drum închis pe Transalpina, apoi a cerut ajutor drumarilor și jandarmeriei. S-a ales cu permisul suspendat și o amendă consistentă

Un șofer teribilist s-a aventurat pe un drum închis pe Transalpina, apoi a cerut ajutor drumarilor și jandarmeriei. S-a ales cu permisul suspendat și o amendă consistentă

Un șofer de 39 de ani din Capitală a fost amendat și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile pentru că a condus mașina pe DN 67 C-Rânca, drum închis circulației rutiere din cauza zăpezii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Dec 2023   •   14:42

Un șofer teribilist a intrat pe un drum închis circulației, iar apoi a cerut ajutor.

Bărbatul a intrat pe Drumul Național 67C, ignorând echipajele de la poliție și ale celor de la drumuri care asigurau filtrul, iar apoi a rămas blocat în nămeți.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Drumul Novaci-Rânca a fost închis sâmbătă noapte, din cauza viscolului puternic din zona.

Deși a fost avertizat de către echipele care asigurau filtrul, șoferul nu a putut fi oprit, parcurg câțiva kilometri în zăpadă, rămânând apoi împotmolit. Drumarii și jandarmii montani au mers apoi să-l recolteze.

Citește și: Circulația pe Transalpina, între Novaci și Rânca, închisă din cauza viscolului

"Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat duminică un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C-Rânca, drum închis circulației rutiere din cauza zăpezii.

Date fiind condițiile meteorologice nefavorabile, bărbatul nu a putut ajunge la destinația dorită, fiind transportat cu o autoutilitară destinată deszăpezirii, înapoi în stațiune.

De asemenea, bărbatului i-a fost întocmit proces-verbal de constatare a contravenției, în cuantum de 1160 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile", potrivit comunicatului poliției.

×
Subiecte în articol: transalpina drum inchis viscol zapezi
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close