Antena 3 CNN Actualitate Șofer de TIR amenințat cu arma de un polițist, în mijlocul șoselei, în Arad

Șofer de TIR amenințat cu arma de un polițist, în mijlocul șoselei, în Arad

Un poliţist din Arad i-a pus arma la gât unui şofer de TIR.  

Șofer de TIR amenințat cu arma de un polițist, în mijlocul șoselei, în Arad
de Daciana Cordoş    |    28 Dec 2021   •   12:34

Un poliţist din Arad este acuzat că a intimidat un șofer cu arma.

Mai exact, agentul a fost filmat în timp ce scoate pistolul din toc și îl îndreaptă spre șoferul unui TIR în timpul unui control de rutină.

În acest moment, Biroul Autostrăzi face cercetări în acest caz.

În imaginile surprinse de un participant la trafic se poate vedea cum polițistul amenință cu arma secunde bune un șofer de TIR turc oprit în trafic. Incidentul a avut loc pe 26 decembrie, iar polițistul aflat în misiune era singur în mașină. Până la acest moment nu există detalii despre eveniment. 

Polițistul nu ar fi la prima abatere care implică o armă de foc. Între timp, e tăcere în poliție în acest caz.  

Din primele verificări, s-a stabilit că un polițist al Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, aflându-se în timpul serviciului, a pus în funcțiune semnalele luminoase, pentru oprirea unui ansamblu rutier.

Șoferul acestuia nu a oprit, continuându-și deplasarea, fiind ulterior oprit pe D.N. 7, la intersecție cu breteaua de coborâre de pe A1. 

Conducătorul auto, un cetățean turc, a coborât din autoutilitară și a devenit agresiv prin vorbe și comportament, motiv pentru care agentul de poliție a întins mâna pentru a păstra o distanță de siguranță. 

Totodată, a scos pistolul din toc, arma fiind orientată în plan vertical.

Conducătorul auto și-a revizuit comportamentul, devenind cooperant, a înmânat documentele solicitate de polițist, în urma verificărilor nefiind constatate nereguli.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, pentru a se stabili dacă au fost încălcate regulile deontologice și luarea de măsuri legale, dacă se impun.

×
Subiecte în articol: politist TIR Arad
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close