Antena 3 CNN Actualitate Șoferul de TIR, care a omorât o tânără mămică și pe fiica ei pe autostrada A1, avea magnet pe tahograf

Șoferul de TIR, care a omorât o tânără mămică și pe fiica ei pe autostrada A1, avea magnet pe tahograf

Șoferul de TIR care a omorât o copilă de doi ani, dar și pe mama acesteia, într-un accident de pe autostrada București-Pitești a fost arestat. Bărbatul aflat la volanul mastodontului avea instalat un magnet pe tahograf, care îi permitea acestuia să falsifice înregistrarea timpilor de odihnă, dar și a vitezei camionului.

Șoferul de TIR, care a omorât o tânără mămică și pe fiica ei pe autostrada A1, avea magnet pe tahograf
de Alin Tarnovschi    |    18 Aug 2020   •   21:00

La kilometrul 108 al autostrăzii București-Pitești, șoferul TIR-ului cu numere de Suceava ar fi trebuit să facă dreapta, dar a ratat ieșirea de pe autostradă. Ca să nu ocolească 10 kilometri, a dat cu spatele și a început să întoarcă mastodontul.

Şoferul mașinii care venea din urmă nu l-a văzut la timp şi a intrat direct sub remorca camionului.

Fetiţa care se afla în scaunul copilului, pe bancheta din spate, a murit pe loc. Mama a fost transportată la Spitalul de Urgență din Pitești, unde s-a stins din viață, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Şoferul a fost singurul care a scăpat cu viaţă din autoturism. Bărbatul care se afla la volanul TIRului va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: autostrada A1
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close