Antena 3 CNN Actualitate Un şofer de TIR a oprit în Timişoara să îşi ia o cafea şi a găsit mai mulţi imigranţi care băteau cu pumnii în remorcă

Un şofer de TIR a oprit în Timişoara să îşi ia o cafea şi a găsit mai mulţi imigranţi care băteau cu pumnii în remorcă

Un şofer de TIR a oprit, în această dimineaţă, în Timişoara, în apropierea unui magazin, pentru a-şi cumpăra o cafea, însă a auzit zgomote puternice din remorcă, moment în care a descoperit mai mulţi imigranţi care băteau cu pumnii pentru a fi daţi jos.

Un şofer de TIR a oprit în Timişoara să îşi ia o cafea şi a găsit mai mulţi imigranţi care băteau cu pumnii în remorcă
de Andreea Borboros    |    Nuțu Borboros    |    22 Feb 2021   •   14:57

Totul s-a întâmplat în apropierea unui magazin de pe Calea Buziaşului din Timişoara, acolo unde şoferul bulgar de TIR oprise pentru a-şi cumpăra o cafea.

În momentul în care a oprit camionul şi a coborât din cabină, şoferul a auzit zgomote puternice care veneau din remorcă şi a cerut ajutorul vânzătoarei. Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Astfel, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au deschis uşile remorcii, iar în interior au găsit şapte tineri afgani care încercau să coboare, crezând că au trecut deja graniţa.

Cei şapte aveau documente asupra lor, astfel că poliţiştii şi-au dat seama că aceştia fugiseră dintr-un centru din Baia Mare. Imigranţii au fost preluaţi şi duşi într-un centru din Timişoara.

×
Subiecte în articol: Timisoara imigranti
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close