Antena 3 CNN Actualitate Un şofer de TIR trăieşte din mila colegilor de pe Valea Oltului, după ce patronul său l-a abandonat

Un şofer de TIR trăieşte din mila colegilor de pe Valea Oltului, după ce patronul său l-a abandonat

Un șofer ucrainean de TIR, trăiește din mila colegilor, după ce a făcut accident, iar patronul l-a abandonat cu tot cu camion, pe Valea Oltului.

Un şofer de TIR trăieşte din mila colegilor de pe Valea Oltului, după ce patronul său l-a abandonat
Sursa foto: Facebook | Ilie Matei-"Omul soselelor"
de Ştefan Petrică    |    15 Mar 2023   •   13:33

După ce a făcut accident pe Valea Oltului, ucraineanul își așteaptă patronul de două săptămâni să vină cu piese de schimb pentru camion.

În tot acest timp, bărbatul a fost ajutat de colegii săi, șoferi pe TIR, cu mâncare, haine, bani, pături și apă.

"Indiferent de naționalitate, când unul de-al nostru de pe șosele ne cere ajutorul din priviri, atunci nu avem nicio scuză sa stăm cu mâinile in sân.

Acest om vine din țara aia unde bombardamentele sunt la ordinea zilei, Ucraina. Lucrează ca si noi și își câștigă pâinea greu de pe urma unui volan.

A avut un accident pe Valea Oltului acum vreo două săptămâni și de atunci își așteaptă la camion șeful sa vina cu piese de schimb.

Patronul lui este din Uzbekistan, dar se pare că l-a abandonat pe colegul nostru în peticul ala de pământ căruia noi ii spunem acasă.

Nu mai are bani, mâncare, absolut nimic și zilnic stă si privește în zare, doar apare șeful lui cu piesele salvatoare. Trăiește din mila colegilor care mai opresc în acea parcare, dar cred că putem face mai mult de atât.

Omul se află în parcarea restaurantului Andiva între Corbu și Proieni, Valea Oltului, între Sibiu și R.Vâlcea", a scris un șofer de TIR pe pagina sa de Facebook.

Un share masiv, vă roagă fratele de șosele !!! E greu printre străini si majoritatea din ai mei de pe sosele au simtit...

Publicată de Ilie Matei-"Omul soselelor" pe Marţi, 14 martie 2023

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close