Antena 3 CNN Actualitate Bolid surprins pe autostradă cu peste 200 km/h

Bolid surprins pe autostradă cu peste 200 km/h

Bolid surprins pe autostradă cu peste 200 km/h
21 Noi 2015   •   13:42

Polițiștii rutieri au depistat sâmbătă un bărbat care conducea pe autostrada A3 cu viteza de 205 km/h, acesta fiind sancționat cu amendă în valoare de 945 de lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

"La data de 21 noiembrie, în jurul orei 10,00, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 București — Ploiești, au depistat, la kilometrul 18, un bărbat 46 de ani, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, pe sensul de mers către Ploiești, conducând cu viteza de 205 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile", informează un comunicat de presă al IGPR remis sâmbătă Agerpres.

IGPR atenționează că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

×
Subiecte în articol: sofer vitezoman autostrada
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close