Antena 3 CNN Actualitate Şoferii care parchează pe locul altuia sunt buni de plată. AMENDA ajunge la 400 de lei

Şoferii care parchează pe locul altuia sunt buni de plată. AMENDA ajunge la 400 de lei

Şoferii care parchează pe locul altuia sunt buni de plată. AMENDA ajunge la 400 de lei
de O.P.    |    13 Ian 2015   •   07:05

Greşeşti, plăteşti! Mai ales când cel care plăteşte un loc de parcare, îl găseşte ocupat.  Ca să nu-i lase pe şoferi să-şi facă singuri dreptate, Primăria Sectorului 4 a găsit o soluţie pentru cei care ocupă abuziv locuri deja rezervate. Rămân fără maşini şi plătesc o amendă mai mică.

Ar putea scăpa mai uşor cei care au inspiraţia să-şi lase numărul de telefon în parbriz. În Bucureşti există două milioane de maşini şi doar 200 de mii de locuri de parcare.

Primăria sectorului 4 pare să fi găsit soluţia pentru şoferii care plătesc anual 60 de lei pentru locul de lângă bloc, dar îl găsesc ocupat. Le vine în ajutor Poliţia Locală.

Cel care a greşit nu va scăpa aşa uşor. Va plăti şi amendă. Minimum două sute, maximum 400 de lei.

La nivelul întregii Capitale, în acest moment, legislaţia prevede doar amendarea celui care fură locul de parcare. De acum înainte, însă, cel puţin în sectorul 4, se reduce sancţiunea materială, dar se dă verde la ridicarea de maşini, care se va face de la sfârşitul lunii doar de către poliţiştii locali.

Parcările de reşedintă par o prioritate şi pentru alte primării. În sectorul şase vor apărea încă trei parcări automate între blocuri, iar Primăria Capitalei are în plan două parcări supraetajate în cartierul Pantelimon.

×
Subiecte în articol: locuri de parcare
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close