Antena 3 CNN Actualitate O șoferiță a sunat la 112 să anunţe că a fost amenințată cu un pistol de un şofer cu BMW, între Piteşti şi Câmpulung

O șoferiță a sunat la 112 să anunţe că a fost amenințată cu un pistol de un şofer cu BMW, între Piteşti şi Câmpulung

O femeie a sunat la 112 anunţând că a fost amenințată în trafic, pe DN 73 Pitești - Câmpulung, cu un pistol.

O șoferiță a sunat la 112 să anunţe că a fost amenințată cu un pistol de un şofer cu BMW, între Piteşti şi Câmpulung
Sursa foto: Poliția Română
de Silvia Preda    |    29 Dec 2021   •   17:59

Polițiștii din Argeș au identificat autoturismul, în interiorul căruia se aflau trei persoane. Una dintre ele deținea presupusa armă, care s-a dovedit a fi un pistol de jucărie. 

"În ziua 29 decembrie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie de 25 de ani, din Constanța, că, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Pitești către Câmpulung, ar fi fost amenințată, cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers", transmite IPJ Argeș.

Şoferiţă ameninţată cu un pistol de jucărie

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat, în trafic, autoturismul în cauză, pe str. Depozitelor din Mioveni, circulând dinspre DN 73 către Valea Stânii.

În autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Murgași, județul Dolj, se mai aflau doi ocupanți: o minoră de 17 ani, din Slatina, județul Olt, pe locul din dreapta față și un tânăr de 19 ani, din comuna Goești, județul Dolj, pe bancheta din spate. Asupra acestuia din urmă a fost identificat un pistol de jucărie, din plastic.

"În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun", se mai arată în comunicatul transmis de autorități.

×
Subiecte în articol: soferita pistol trafic
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close