Antena 3 CNN Actualitate Şoferiţa amenintaţă cu pistolul de un alt şofer, după o şicanare în trafic, în Oradea. Reacţia poliţiştilor

Şoferiţa amenintaţă cu pistolul de un alt şofer, după o şicanare în trafic, în Oradea. Reacţia poliţiştilor

Şoferul, în vârstă de 26 de ani a fost prins în urma unui filtru organizat de mai multe echipaje ale Poliţiei Oradea. Pentru că nimeni nu a depus oficial plângere poliţia s-a autosesizat şi i-a întocmit tânărului dosar penal pentru ameninţare.

Şoferiţa amenintaţă cu pistolul de un alt şofer, după o şicanare în trafic, în Oradea. Reacţia poliţiştilor
Sursa foto: Facebook Richard Balint
de Georgiana Adam    |    01 Feb 2021   •   21:30

Potrivit Poliţiei, femeia în vârstă de 31 de ani a sunat, duminică seara, la 112 pentru a reclama că un individ a ameninţat-o cu pistolul, după o şicanare în trafic, în zona Parcului 1 Decembrie din Oradea.

Ea a povestit oamenilor legii că se afla în trafic când la un moment dat un alt şofer a început să o urmărească şi să o şicaneze în trafic pe mai multe străzi din centrul oraşului.

La scurt timp, poliţiştii orădeani au organizat un filtru cu mai multe echipaje şi au identificat maşina de teren, un Land Rover, a şoferului reclamat de femeie.

În autoturism se aflau doi tineri. Şoferul în vârstă de 26 ani şi un pasager în vârstă de 21 ani, ambii din comuna Balş, judeţul Iaşi. Arma cu care ieşeanul a ameninţat femeia a fost găsită în autoturism.

Pentru că nimeni nu a depus reclamaţie, poliţia s-a sesizat din oficiu

"Colegii mei s-au sesizat din oficiu, deschizând un dosar penal pe numele tânărului în vârstă de 26 ani din judeţul Iaşi, pentru ameninţare", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, informează ebihoreanul.ro

Imaginile cu intervenţia agenţilor au fost postate de un martor pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Oradea Iași şicanare trafic
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close