Antena 3 CNN Actualitate O șoferiță beată a avariat șapte mașini parcate pe o stradă din Brașov

O șoferiță beată a avariat șapte mașini parcate pe o stradă din Brașov

O femeie în vârstă de 40 ani care s-a urcat beată la volan a distrus șapte autoturisme parcate. În urma impactului, nu au existat victime, ci doar pagube materiale. Accidentul a avut loc joi seara, pe strada Uranus din Brașov.

O șoferiță beată a avariat șapte mașini parcate pe o stradă din Brașov
Sursa foto: bizbrasov.ro
de Iulia Gorgorin    |    22 Ian 2021   •   23:20

O șoferiță care s-a urcat beată la volan a avariat nu mai puțin de șapte autoturisme, toate parcate pe strada Uranus din cartierul Astra.

În urma faptelor incendului, femeia s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

„La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,70 mg/l alcool pur. În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, scriu jurnaliștii de la bizbrasov.ro

În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.
 

×
Subiecte în articol: Brașov accident soferita beată
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close