Antena 3 CNN Actualitate Explicația șoferiței care a blocat tramvaiele aproape o oră, în Capitală: „Cred că din cauza roţii nu au putut trece”

Explicația șoferiței care a blocat tramvaiele aproape o oră, în Capitală: „Cred că din cauza roţii nu au putut trece”

Explicația șoferiței care a blocat tramvaiele aproape o oră, în Capitală: „Cred că din cauza roţii nu au putut trece”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Ian 2017   •   08:43

Șase sute de şoferi au fost amendaţi, în ultimele zile, în Bucureşti, pentru că au parcat pe unde au avut chef, fără să ţină cont de faptul că blochează circulaţia pe străzile şi-aşa îngustate de nămeţi. În multe dintre cazuri, troleibuzele si tramvaiele nu au mai putut să treacă şi zeci de călători au avut de suferit, scrie digi24.ro.

45 de minute a ţinut o şoferiţă blocate tramvaiele de pe linia 5 din Bucureşti. A lăsat maşina prea aproape de linie, iar mijloacele de transport în comun nu au mai putut înainta. Femeia spune că se grăbea să îşi ducă la clinica medicală copilul: „Trebuia să îi pun piciorul în ghips şi nu am avut unde să parchez şi... M-am uitat, mi s-a părut că are loc să treacă tramvaiul şi cred că cu roata asta, uitaţi, am lăsat-o aşa strâmb şi din cauza roţii nu a putut să treacă tramvaiul”.

Lacrimile nu i-au înduplecat însă pe poliţişti. Femeia are dosar penal şi amendă, dar a rămas în continuare cu permisul în buzunar. Nu este singurul caz de acest fel din ultima perioadă.

 

×
Subiecte în articol: soferita tramvaie
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close