Antena 3 CNN Actualitate Şoferiţă la 74 de ani! O femeie din judeţul Cluj ştie să conducă maşina, mopedul, dar şi tractorul: ''E stăpână pe volan!''

Şoferiţă la 74 de ani! O femeie din judeţul Cluj ştie să conducă maşina, mopedul, dar şi tractorul: ''E stăpână pe volan!''

Vârsta nu este decât un număr, cel puţin pentru Aurelia Onac, o femeie din satul Iacobeni, judeţul Cluj, care a obţinut permisul auto la 67 de ani. Acum are 74 de ani şi conduce maşina, mopedul, dar şi tractorul.

Şoferiţă la 74 de ani! O femeie din judeţul Cluj ştie să conducă maşina, mopedul, dar şi tractorul: ''E stăpână pe volan!''
de Bianca Timșa    |    11 Dec 2020   •   13:55

Aurelia Onac are 74 de ani, iar permisul l-a obţinut acum şapte ani. Nu l-a luat din prima, dar nu sala a fost problema, ci emoţiile de la proba practică. S-a hotărât să facă pasul, după ce un poliţist a oprit-o, pentru că mergea cu mopedul, fără permis. 

Aurelia Onac a obţinut permisul de conducere la 67 de ani, din a patra încercare

''Iarna, cu scuterul umbli mai greu şi patinez. Asta m-a încurajat. Dacă am văzut că nu e greu la sală, m-am încurajat să dau şi pentru B'', spune doamna Aurelia, o femeie ambiţioasă şi curajoasă la cei 74 de ani ai săi.

Femeia merge de mulţi ani pe motoretă

''Îmi şi place, mai ales vara. E plăcut. Încă două am. Nu le vând. Le cer mulţi. Aveam rochie largă, zbura rochia când mergeam cu motoreta'', glumeşte cea mai iscusită şoferiţă din judeţul Cluj.

Şoferiţa de 74 de ani, apreciată şi lăudată de vecinii din satul Iacobeni

''Deocamdată e stăpână pe volan, nu ştiu mai departe cum e cu auzul şi cu vederea'', spune un sătean.

''A fost femeie care a avut curaj. Se uitau oamenii după dânsa cum merge cu motocicleta. A avut ambiţie, că au oprit-o şi ea a zis că nu se lasă până când nu ia carnetul să fie legală'', adaugă un alt sătean despre vecina sa.

Aurelia Onac a ajuns vedetă în mediul online, şi spune că toată lumea se miră de reuşite ei.

×
Subiecte în articol: soferita Cluj tractor moped masina Aurelia Onac
Parteneri
Horoscop 1 iunie. Vărsătorii strălucesc, Peştii îşi găsesc echilibrul
x close