Antena 3 CNN Actualitate Șoferiță găsită în stare gravă în mașină, la marginea autostrăzii A1. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

Șoferiță găsită în stare gravă în mașină, la marginea autostrăzii A1. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

Șoferiță găsită în stare gravă în mașină, la marginea autostrăzii A1. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
24 Oct 2019   •   10:38

O şoferiţă de 34 de ani din Capitală a fost găsită grav rănită miercuri seară, inconştientă, în maşina sa, la marginea autostrăzii Bucureşti - Piteşti, la kilometru 33.

Autoturismul era avariat după ce se rostogolise de mai multe ori pe câmpul din apropiere. Deocamdată, anchetatorii nu ştiu cu exactitate ce s-a întâmplat, scrie stirileprotv.ro.

Accidentul a avut loc pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Piteşti. Întâmplător, câţiva şoferi care treceau pe acolo au văzut maşina în câmp şi au dat alarma.

Adrian Predușcă, martor: “Nu era conştientă, nu coopera. Blocată la volan, cu picioarele la pedale, nu mai reacţiona.”

Cei aflaţi în trafic au observat maşina răsturnată pe câmp și imediat au sunat la 112. La faţa locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la SMURD, ambulanţă şi poliţie. Acum poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească din ce cauză şoferiţa a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul câteva sute de metri pe câmpul din apropierea autostrăzii.

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close