Antena 3 CNN Actualitate Şoferiţa care a omorât două fete pe trotuar a încurcat frâna cu acceleraţia. Poliţiştii au lăsat-o în libertate

Şoferiţa care a omorât două fete pe trotuar a încurcat frâna cu acceleraţia. Poliţiştii au lăsat-o în libertate

Şoferiţa în vârstă de 56 de ani, care a omorât două fete pe trotuar în cumplitul accident din cartierul Andronache din Bucureşti, a încurcat frâna cu acceleraţia.

Şoferiţa care a omorât două fete pe trotuar a încurcat frâna cu acceleraţia. Poliţiştii au lăsat-o în libertate
de Alin Tarnovschi    |    28 Feb 2021   •   11:17

O tânără de 20 de ani şi o fetiţă în vârstă de şase ani au murit la spital, după ce au fost spulberat de Mercedesul condus de femeie de 56 de ani. În maşină, alături de şoferiţă, se afla şi soţul ei.

Cei doi au fost bătuţi cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu o lopată, imediat după accident, de mulţimea de oameni strânsă în zonă.

"În jurul orei 15:40, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe str. Mentiunii.

Din primele informații, conducatorul unui autovehicul care se deplasa pe str. Mentiunii ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers și a intrat in coliziune cu un stâlp, iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost transportati la spital pentru îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier", se arată într-o informare a Poliţiei.

Condusă la audieri, după ce a primit îngrijiri medicale la spital, şoferiţa a fost audiată de poliţişti timp de trei ore, timp în care ar fi explicat că, în acel moment, ar fi încurcat frâna cu acceleraţia.

De altfel, imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, urmărite de poliţiştii care anchetează tragedia, arată cum maşina, scăpată de sub control, circula cu viteză mare.

Acuzată de ucidere din culpă, şoferiţa a fost lăsată în libertate după cele trei ore de audieri.

×
Subiecte în articol: accident București Andronache
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close