Antena 3 CNN Actualitate Şoferiţă din Dâmboviţa, bătută şi încătuşată de poliţie în plină stradă

Şoferiţă din Dâmboviţa, bătută şi încătuşată de poliţie în plină stradă

O șoferiță prinsă cu numere false a fost încătușată și bătută cu picioarele de polițiștii care au tras-o pe dreapta, în județul Dâmbovița. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoțional!

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2024   •   16:49

Scandalul a început în momentul în care poliţiştii din Dâmbovița au tras-o pe dreapta pe șoferița. Tânăra de 35 de ani şi-ar fi pierdut cumpătul şi i-ar fi jignit pe agenții rutieri, moment în care aceștia au intervenit în forță.

În imaginile surprinse de un martor se observă cum agenţii o târăsc pe jos pe șoferiță pentru a o imobiliza şi chiar o lovesc cu picioarele. Femeia are acum dosar penal, însă sunt anchetați și polițiștii ai căror colegi vor stabili dacă au dat sau nu dovadă de exces de zel.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmării imagini de la încătușarea șoferiței din Dâmbovița. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Ne amintim și celebrul caz cu Ilie Năstase, de exemplu, care era dat jos din mașină într-o mod similar. Şi el refuza atunci să se legitimeze, să se pună la dispoziția polițiștilor. IPJ Dâmbovița susţine faptul că această șoferiță a devenit recalcitrantă, i-a jignit pe polițiști, iar polițiștii, pentru a o imobiliza, au folosit instrumentele pe care le aveau în dotare și iată că se fac cercetări acum, dar nivel intern, cu privire la comportamentul polițiștilor.

Imobilizarea se face în mod progresiv. Așa sunt învățați polițiștii și la academie și nu numai. Evident, întâi se aduc dispoziții verbale cu privire la șofer, apoi se trece la forță. Evident că nu se aplică lovituri față de acea persoană, tocmai de aceea se fac verificări interne.

Practic, aceste imagini sunt analizate acum de capii Inspectoratul lui Județean de Poliție Dâmbovița pentru a vedea dacă polițiștii care au încătușat-o în cele din urmă pe această șoferiță au aplicat normele legale.

Se fac verificări interne. Iar poliţiştii implicaţi în acest caz vin în continuare la muncă și dacă se consideră că trebuie să fie puși la dispoziție atunci când vine vorba despre persoane care fac obiectul unor suspiciuni, atunci se va întâmpla asta.

Din informaţiile noastre nu sunt puși la dispoziție,ci sunt în continuare pe teren", a spus Georgiana Murgilă, jurnalist de investigații Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: soferita poliție Dambovita
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close