Antena 3 CNN Actualitate O şoferiţă româncă de TIR a rămas fără remorcă la camion pe o autostradă din Austria

O şoferiţă româncă de TIR a rămas fără remorcă la camion pe o autostradă din Austria

O şoferiţă româncă de TIR a rămas fără remorca la camion, pe autostrada A13 din Austria, în timp ce se îndrepta către pasul Brenner.

O şoferiţă româncă de TIR a rămas fără remorcă la camion pe o autostradă din Austria
Sursa foto: Getty Images | Peter Macdiarmid / Staff
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2022   •   14:33

Şoferiţa româncă de TIR, în vârstă de 46 de ani, conducea camionul pe autostrada A13, între oraşul Innsbruck şi Schonberg, luni seară (23 mai 2022). Românca se îndrepta către pasul Brenner, pentru a ajunge în Italia.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 21.50, imediat după ce şoferiţa româncă a ieşit din tunelul Bergisel. La un moment dat, femeia a auzit un zgomot puternic şi a observat în oglinzile retrovizoare cum remorca s-a desprins de capul tractor şi a rămas în urmă, pe autostrada aglomerată.

Mai mult, când s-a oprit, remorca s-a rotit şi a blocat mai multe benzi ale autostrăzii, însă, din fericire, nu au existat victime.

Potrivit jurnalemigrant.com, autostrada A13 a fost închisă până la ora 22.45, până când autorităţile locale au reuşit să îndepărteze remorca pierdută de şoferiţa româncă.

Cu numai trei ore înainte, aceeaşi autostradă a fost închisă total, din nou, după ce un alt şofer s-a răsturnat cu camionul în zona Schonberg-Galerie.

În ambele situaţii, poliţiştii austrieci au deviat traficul rutier.

×
Subiecte în articol: şoferiţă de TIR Austria
Parteneri
Data la care intră banii pe voucherele de alimente! Anunțul momentului
x close