Antena 3 CNN Actualitate Şoferul care a accidentat mortal şi a ars doi tineri din Neamţ a fost prins

Şoferul care a accidentat mortal şi a ars doi tineri din Neamţ a fost prins

Şoferul care a accidentat mortal şi a ars doi tineri din Neamţ a fost prins
12 Apr 2011   •   10:46
Şoferul care a accidentat mortal şi apoi a incendiat trupurile a doi tineri în Neamţ a fost prins de poliţişti la Târgu-Jiu. Poliţiştii i-au reţinut astfel pe toţi cei trei pasageri ai dubiţei. Ei sunt cercetaţi pentru ştergerea urmelor accidentului, iar şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Conform declara
ţiei martorilor, şoferul le-a dat foc celor pe care i-a lovit cu maşina. După ce s-a asigurat că aceştia nu mai pot fi recunoscuţi, a scos şi plăcuţele de înmatriculare.

Martorii le-au povestit poliţiştilor că, după accident, şoferul a dat foc maşinii folosind ziarele pe care le avea în portbagaj. Plăcuţele de înmatriculare au fost scoase şi aruncate într-o fântână.

Poliţiştii încearcă să reconstituie evenimentele. Doi tineri de 31 respectiv 33 de ani, ambii aflaţi pe scuter, au fost găsiţi carbonizaţi. Una dintre victime era prinsă sub duba arsă, cealaltă a fost proiectată pe câmp la o distanţă de aproape 10 metri.

Şoferul maşinii care a provocat accidentul fusese dat în consemn la frontieră.

Poliţiştii au descoperit că maşina implicată în accident aparţine unor persoane cercetate într-un dosar penal privind furtul de cabluri.
 

×
Subiecte în articol: Neamţ accident
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close