Antena 3 CNN Actualitate Şoferul care a lovit o ambulanţă în Piteşti şi a omorât doi oameni e ANALFABET. A scris o declaraţie de o pagină în PATRU ORE

Şoferul care a lovit o ambulanţă în Piteşti şi a omorât doi oameni e ANALFABET. A scris o declaraţie de o pagină în PATRU ORE

Şoferul care a lovit o ambulanţă în Piteşti şi a omorât doi oameni e ANALFABET. A scris o declaraţie de o pagină în PATRU ORE
de O.P.    |    31 Oct 2013   •   06:20

Şoferul care a lovit o ambulanţă în Piteşti şi a ucis doi oameni are doar patru clase. Surse din anchetă spun că bărbatul abia a reuşit să scrie o declaraţie de o pagină în patru ore şi are dificultăţi de citire.

Procurorii vor sesiza DNA pentru obţinere frauduloasă a permisului de conducere. Şoferul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Între timp, rudele victimelor sale au venit la IML să-şi ridice morţii.

Unul dintre ceilaţi 6 bolnavi răniţi în accident e ţinut în viaţă doar de aparate iar medicii nu-i dau multe şanse de supravieţuire. Ambulanţa transporta pacienţi la dializă.

Procurorii vor să sesizeze Directia Naţionala Anticoruptie pentru că bănuiesc că şoferul de 25 de ani care a omorât doi oameni şi a rănit alţi 6, ar fi dat şpagă pentru a obţine permisul de conducere.

Între timp, rudele victimelor sale au venit la Medicina Legală să ridice trupurile celor ucişi. Doi oameni au murit după ce şoferul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi lovit în plin o ambulanţă privată care transporta pacienţi pentru dializă.

Unul dintre ceilaţi 6 bolnavi răniţi în urma accidentului e în stare gravă şi respiră doar cu ajutorul aparatelor.

Şoferul riscă să stea ani buni după gratii pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Pedeapsa ar putea fi mult mai mare dacă procurorii vor reuşi să dovedească faptul că tânărul a obţinut ilegal permisul de conducere. După scandalul care a zguduit Poliţia din Arges în 2008, Dan Nica, ministrul Administraţiei şi Internelor la acea vreme anunţa că toate carnetele obţinute ilegal la Piteşti, 3.500 la număr, vor fi suspendate.

×
Subiecte în articol: permis de conducere
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close