Antena 3 CNN Actualitate Şoferul care a spulberat doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova era drogat

Şoferul care a spulberat doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova era drogat

Şoferul care a spulberat doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova era drogat
24 Mai 2013   •   22:54

Drogurile i-au tulburat mintea, el a ucis două vieţi. Şoferul care a spulberat doi rapperi pe o trecere de pietoni din Craiova era drogat în noaptea accidentului.

"Dodo Joint", nepotul unui afacerist din oraş, conducea cu peste 120 de kilometri pe oră, iar în sânge avea stupefiante.

De băut nu băuse mult, dar a fumat mult. Nu întâmplător îşi spune "Dodo Joint". Are o reputaţie că ar consuma droguri cu zâmbetul pe buze în fiecare noapte. Iar noaptea accidentului nu a făcut excepţie.

Pe 31 martie, Florin Siclitaru, nepotul unui milionar din Craiova a spulberat doi tineri pe o trecere de pietoni din oraş, apoi a fugit ca un laş. Conducea cu 125 de kilometri pe oră, iar în sângele său era fie cocaină, fie haşiş.

„Inculpatul prezenta în sânge substanţe psihoactive”, a precizat, pentru Observator, Florin Unchieşelu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Tânărul spune că regretă ce a făcut, dar regretele nu vindecă durerea pe care o simt două familii distruse de durere care încă îşi plâng fiii.

Andrei Dragomir avea 21 de ani, era campion internaţional la dans, cântăreţ de rap şi liderul uneia dintre cele mai bune trupe de dans din România. Prietenul lui cel mai bun, Cosmin Băbălău, avea doar 20 de ani.

Amândoi au pierit într-o clipă, ucişi de inconştienţa unui răsfăţat al vieţii de noapte.

Florin Siclitaru, zis Dodo Joint, este încă în arest preventiv. Între timp, a primit o condamnare la şase luni de închisoare, într-un alt dosar, în care este acuzat de vătămare corporală.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close