Antena 3 CNN Actualitate Şoferul lui IPS Teodosie, prins când "zbura" cu 235 de kilometri la oră pe autostradă! Arhiepiscopul Tomisului se afla în dreapta

Şoferul lui IPS Teodosie, prins când "zbura" cu 235 de kilometri la oră pe autostradă! Arhiepiscopul Tomisului se afla în dreapta

Surpriză pe Autostrada Soarelui pentru poliţiştii rutieri. După ce au oprit o maşină care gonea cu 235 km la oră, au constatat că în autoturism pe locul din dreapta se afla ÎPS Teodosie. În ciuda celor sfinte, oamenii legii i-au luat permisul şoferului.

Şoferul lui IPS Teodosie, prins când "zbura" cu 235 de kilometri la oră pe autostradă! Arhiepiscopul Tomisului se afla în dreapta
de Alexandra Dima    |    03 Aug 2022   •   19:10

Pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanţa, un autoturism marca Mercedes cu număr de Suceava a fost înregistrat de radar rulând cu viteza de 235 de kilometri la oră.

Surpriza oamenilor legii a fost cu atât mai mare cu cât în dreapta celui care conducea maşina se afla Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie. 

Miercuri, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

Potrivit surselor Antena 3, şoferul se numeşte Mihăiţă Sadâca. 

 

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie autostrada Soarelui
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close