Antena 3 CNN Actualitate Sofia Vicoveanca, prima reacție după moartea lui Benone Sinulescu

Sofia Vicoveanca, prima reacție după moartea lui Benone Sinulescu

Vestea morții lui Benone Sinulescu a căzut ca un trăznet pentru mulți dintre colegii săi. Sofia Vicoveanca nu și-a putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre îndrăgitul artist.

Sofia Vicoveanca, prima reacție după moartea lui Benone Sinulescu
de Gabriel Dano    |    18 Noi 2021   •   18:09

„Vestea morții lui Benone Sinulescu a căzut ca un trăznet. N-am știut, am fost anunțată. Benone rămâne un simbol, un om între oameni. Era comunicativ, vesel, ajuta tinerii. La drum lung cunoști omul, iar Benone Sinulescu a fost un om de excepție”, a declarat, pentru Libertatea, Sofia Vicoveanca.

„Îmi pare rău că plâng, dar nu-mi pot stăpâni lacrimile. Benone Sinulescu a fost un exemplu. Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Pe 24 mai, de ziua artistului, Sofia Vicoveanca l-a sunat să-i ureze ”la mulți ani!”, însă Benone Sinulescu nu a răspuns. „Ultima oară l-am sunat în mai, de ziua lui, dar nu mi-a răspuns. Știam că era bolnav, dar era așa de fericit că se mutase la Bârzava. Benone Sinulescu rămâne un reper în folclorul românesc”, a precizat Sofia Vicoveanca.

Și Laura Lavric este șocată de pierderea marelui artist: „Am fost luată prin surprindere de vestea asta îngrozitoare. Ce să spun, să te ierte Dumnezeu și să te așeze la locul cuvenit pentru faptele pe care le-ai făcut pe pământ. El era mereu tânăr, avea o energie de nedescris. Chiar am vorbit cu Nicolae Botgros și spuneam despre el că este un fenomen: el imprima și câte 13-14 melodii într-o singură zi. Era fantastic. Astăzi chiar m-am gândit să-l sun pe impresar, ca să vedeți cum funcționează telepatia asta. Nu știu cum a putut să vină moartea. Nu-mi găsesc cuvintele. Îmi pare foarte rău,” a spus Laura Lavric, potrivit Stiridiaspora.ro.

A murit Benone Sinulescu! Artistul avea 84 de ani

Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând joi în jurul orelor 14:50. Artistul avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie are i-a fost fatală.

De altfel, cîntăreţul a fost internat în luna iunie după ce de asemenea a fost internat în casă şi a fost găsit inconştient de către apropiaţi. Atunci medicii au reuşit să îl stabilizeze, a fost chiar şi la o cinică de recuperare.

De această dată, organismul lui Benone Sinulescu a fost prea slăbit, iar medicii nu au mai reuşit să facă nimic. Potrivit soţiei artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi.

Dar de duminică, atunci când au apărut ultimele semne de neputinţă, starea sa a fost din rău în mai rău.
Familia se pregăteşte acum de înmormântare, rămâne de văzut dacă se va face şi o autopsie, dat fiind că a decedat în spital.

 

×
Subiecte în articol: sofia vicoveanca Benone Sinulescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close