O lume întreagă se solidarizează cu jurnaliștii Antena 3 în aceste momente dificile

de S.T.    |    18 Feb 2016   •   14:16
O lume întreagă se solidarizează cu jurnaliștii Antena 3 în aceste momente dificile

O lume întreagă se solidarizează cu jurnaliștii Antena 3 în aceste momente dificile. Reprezentanţii cadrelor militare disponibilizate au sărit în ajutorul Trustului Intact.

„In cei mai cumpliti ani ai terorii basiste, 2010-2012, cand toate drepturile noastre au fost incalcate, postul TV ANTENA 3 a fost consecvent alaturi de noi, de partea democratiei si adevarului. Iata de ce avem datoria morala sa-l sprijinim, pentru a doua oara, in fata abuzului comis, de data aceasta, de un Guvern care se pretinde mesager al democratiei europene.

Va transmitem rugamintea de a veni fara insemne, ca cetateni responsabili, in Piata Constitutiei, maine, vineri, 19.02.2016, la ora 15.00, pentru a impune singura solutie posibila pentru iesirea din criza: respectarea dreptului de preemtiune la inchiriere sau vanzare a sediului pentru ANTENA 3.
Sa mergem asadar in Piata Constitutiei pentru ca LIBERTATEA PRESEI ESTE PARTE A LIBERTATII NOASTRE! Pentru Guvern, participarea noastra sa fie un ULTIMATUM care va expira la 6 martie a.c., la orele 11.00. Ori intelege sa actioneze in interesul romanilor, respectandu-le drepturile si libertatile, ori pleaca!”, scrie sindicatulcmd.blogspot.ro.
 
Carele militare disponibilizate vor fi alături de noi şi la întâlnirea de mâine de la ora 15 din Piaţa Constituţiei.

Parteneri
x close