Antena 3 CNN Actualitate Solistul trupei East 17, arestat după ce a amenințat în timpul unui live că se va automutila

Solistul trupei East 17, arestat după ce a amenințat în timpul unui live că se va automutila

Solistul trupei East 17, arestat după ce a amenințat în timpul unui live că se va automutila
22 Mar 2019   •   20:18

Brian Harvey, solistul grupului East 17, o trupă pop-dance care a avut succes în anii 1990, a fost arestat şi spitalizat joi seară după ce a ameninţat în timpul unui live stream difuzat din reşedinţa sa din Walthamstow că intenţiona să se automutileze, informează vineri ediţia online a cotidianului britanic The Guardian.

"La ora locală 18:09, joi, 21 martie, Poliţia a fost alertată în legătură cu un bărbat care ameninţa că urma să se automutileze. Poliţiştii s-au deplasat la o adresă din Walthamstow pentru a efectua o verificare a stării de sănătate a acelei persoane", a transmis Poliţia metropolitană britanică.

"După o examinare la spital a stării lui de sănătate mintală, bărbatul a fost preluat în custodia Poliţiei, unde a rămas până în prezent. Nu a suferit nicio vătămare", au adăugat poliţiştii britanici, potrivit TheGuardian

În mai multe transmisiuni video difuzate în live stream, Brian Harvey a vorbit despre problemele sale financiare, despre sănătatea lui mintală şi i-a cerut prim-ministrului Theresa May să îi ajute pe oamenii care se confruntă cu tulburări mintale. Transmisiunea video, difuzată pe YouTube, a inclus şi momentul în care Poliţia a pătruns în reşedinţa artistului şi l-a arestat.
 

×
Subiecte în articol: arestat amenintat
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close