Antena 3 CNN Actualitate Soluția lui Adrian Năstase în scandalul Kovesi - DNA

Soluția lui Adrian Năstase în scandalul Kovesi - DNA

Soluția lui Adrian Năstase în scandalul Kovesi - DNA
26 Feb 2018   •   11:48

Adrian Năstase susține, într-o postare pe blogul personal, că lupta anti-corupție de după 2004, prin acțiunea concertată Băsescu - Macovei, a fost reprezentatp de fixarea unor ținte, de eliminare a adversarilor politici.

"Zilele acestea, mi-am tratat viroza cu lectura unei carti interesante – „Spionii Zilei Z. Spionaj si contraspionaj”, de Ben MacIntyre. O carte despre rolul dezinformarii in castigarea razboaielor. Concret, este vorba despre felul in care britanicii au folosit agentii Germaniei naziste pentru a-i convinge pe nemti ca debarcarea va avea loc in Pas de Calais, nu in Normandia. O lectura pasionanta despre agentii dubli dar, mai ales, despre cei care i-au folosit.

Sigur, am urmarit si emisiunile de stiri ( de fapt, emisiunile de stiri sunt despre incendii, accidente de masini si date meteo, celelalte se numesc breaking news), in special „scandalul zilei”.

La un moment dat, doamna Kovesi, evidentiind „pericolele” eventuale ale modificarii legilor justitiei, evoca riscul de a ne intoarce la „justitia de dinainte de 2004”. Cred ca este un bun moment acum pentru a ne intreba daca  abordarea  luptei anti coruptie, de dupa 2004, a fost cea mai potrivita si daca ea a produs rezultate utile pentru societate. Nu discut despre necesitatea acestei actiuni. Intrebarea este daca abordarea de dupa 2004 a fost mai potrivita decat cea de dinainte de 2004."

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close