Antena 3 CNN Actualitate Soluţie "high": A stat atârnat de balcon pentru a nu fi acuzat că deţine droguri (VIDEO)

Soluţie "high": A stat atârnat de balcon pentru a nu fi acuzat că deţine droguri (VIDEO)

Soluţie "high": A stat atârnat de balcon pentru a nu fi acuzat că deţine droguri (VIDEO)
15 Mar 2010   •   10:13


Noapte albă pentru poliţiştii şi pompierii din Capitală. Un tânăr din Dorobanţi a ameninţat ca se aruncă în gol, de la etajul 5 al unui bloc. A stat trei ore suspendat în exteriorul blocului. Cu greu l-au convins echipajele de intervenţie şi părinţii să renunţe la gest. În cele din urmă, tânărul şi-a explicat fapta.

Băiatul de 21 de ani a alarmat autorităţile după ce a ameninţat că se aruncă în gol de la etajul 5. Timp de trei ore, el a stat suspendat în exterior, prins doar de pervaz.

Într-un final, mama baiatului a urcat în clădire şi i-a ajutat pe pompieri să-l tragă pe tânăr în balcon.

Părinţii băiatului au explicat gestul acestuia. Se pare că tânărul se temea de o înscenare pe care ar fi urmat să o pună la cale unul dintre prietenii săi după ce în apartamentul în care locuia s-au găsit droguri.

Cei aflaţi în apartament au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la audieri. Oamenii legii au găsit la faţa locului un pliculeţ cu ceea ce părea a fi marijuana.

Tânărul care a ameninţat că se sinucide s-a ales cu o amendă pentru tulburarea liniştii publice. Celălalt băiat a recunoscut că plicul cu droguri îi aparţine, iar acum etse cercetat pentru consum şi posesie de stupefiante.



Antena 3


×
Subiecte în articol: tanar droguri balcon
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close