Antena 3 CNN Actualitate Sondaj - 12% dintre români ar apela la sex pentru un salariu mai mare

Sondaj - 12% dintre români ar apela la sex pentru un salariu mai mare

Sondaj - 12% dintre români ar apela la sex pentru un salariu mai mare
Sursa foto: sex
19 Apr 2010   •   18:02

Peste 30% dintre români au întreţinut relaţii sexuale la birou, iar 12% afirmă că ar fi dispuşi să facă acest lucru pentru un salariu mai mare, rezultă dintr-un sondaj de opinie, realizat în perioada 11 - 18 aprilie, de site-ul Jobsinro.ro, potrivit Mediafax.

Conform sondajului de opinie "Sexul la birou", cele mai vizate beneficii pentru care 28% dintre respondenţi ar apela la sex sunt: un salariu mai bun (11,7%), avansarea (10%), păstrarea jobului (3,2%).

La întrebarea "Ai făcut sex la birou?", 30,8% dintre subiecţi au răspuns afirmativ, în timp ce restul de 69,2 procente au dat răspuns negativ.

De asemenea, 26,7% dintre cei chestionaţi au afirmat că şi-au găsit jumătatea la serviciu, iar 25,1% susţin că au fost hărţuiţi sexual la birou.

Peste jumătate dintre persoanele care au completat chestionarul cred despre colegii lor că au folosit sexul pentru avansare, dar 72,2% dintre subiecţi susţin că nu ar face niciodată asta pentru a obţine avantaje la serviciu.

"Doar 30% şi-au găsit jumătatea la locul de muncă şi cam tot atâţia s-au căsătorit cu colegi. Şefii au stresat sexual 25% dintre respondenţi. Nu ştim care este repartiţia pe sexe şi nici câte cazuri au mers în instanţă sau au fost muşamalizate", au precizat iniţiatorii sondajului.

La sondajul de opinie au răspuns 1.835 de vizitatori ai site-ului.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: angajati romani beneficii salariu sefi serviciu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close