Antena 3 Actualitate SONDAJ: Credeți că ar trebui închisă stația de metrou Piața Victoriei?

SONDAJ: Credeți că ar trebui închisă stația de metrou Piața Victoriei?

28 Ian 2016   •   15:51
SONDAJ: Credeți că ar trebui închisă stația de metrou Piața Victoriei?
Sursa foto: Foto: Agerpres
Credeți că ar trebui închisă stația de metrou Piața Victoriei?

 Decizie fără precedent a Autorităţii Naționale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC). Inspectorii au decis să interzică Metrorex să folosească staţia Piaţa Victoriei, după ce o femeie s-a plâns că şi-a prins piciorul între peron şi garnitura de tren.

VOTEAZĂ AICI!

”În urma primirii unei reclamații a unui consumator care și-a prins piciorul în spațiul dintre tren și marginea peronului, o echipă de comisari din cadrul CPC al Mun. București s-a deplasat la stația de metrou Piața Victoriei pentru a verifica aspectele semnalate.

A fost aplicată o amendă contravențională de 20.000 lei pentru prestarea de servicii care puteau pune în pericol siguranța consumatorilor și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestarii serviciului până la remedierea deficiențelor", se arată în comunicatul ANPC.

Metrorex a anunțat călătorii, în replică la decizia ANPC de a închide stația Victoriei, că trenurile circulă normal pe toate magistralele, în siguranță.

.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close