Antena 3 CNN Actualitate SONDAJ. Noi restricții din partea Guvernului. Intrăm în case la ora 22:00. Ești de acord?

SONDAJ. Noi restricții din partea Guvernului. Intrăm în case la ora 22:00. Ești de acord?

SONDAJ. Noi restricții din partea Guvernului. Intrăm în case la ora 22:00. Ești de acord?
de Andreea Cigolea    |    10 Mar 2021   •   17:29
Sunteţi de acord cu noi restricţii?
4860 de voturi

Astăzi, Antena 3.ro și-a propus să afle prin intermediul unui sondaj opinia românilor despre restricțiile impuse de Guvern. Andreea Cigolea i-a întrebat pe români dacă sunt de acord cu noile restricții. Au existat trei variante de răspuns: "Da", "Nu" și "Exclus".

Astfel, până la ora 17.00, peste 60% dintre românii care au răspuns la sodajul de pe Antena 3.ro au spus că NU sunt de acord cu aceste restricții, 24% au răspuns că este "exclus" și doar 15% au precizat că sunt de acord cu măsurile luate de Guvern în contextul pandemiei.

sursa: Antena3.ro/ ora 17.00

Starea de alertă, prelungită. Se va circula până la ora 22. Fără lockdown de Paște!

"Am discutat de crearea de locuri de muncă pentru cei afectați de pandemie, despre școli sigure și sănătoase și despre un mediu curat pentru toți românii", a spus președintele.

"De multe ori, lucrurile sunt prea complicate, prea birocratizate și ne-am propus să debirocratizăm întregul proces", crede Klaus Iohannis.

El a anunțat măsurile anti-pandemie ce vor fi în vigoare în următoarea perioadă.

"Cifrele sunt îngrijorătoare, tendința de creștere este evidentă și ni se spune din toate părțile că presiunile pe secțiile ATI este tot mai mare.
Dragii mei, haideți să nu irosim ce am câștigat prin campania de vaccinare. Până la vară, când vom avea un nivel foarte bun de vaccinare a populației, haideți să nu ne înecăm la mal.

Starea de alertă va fi prelungită. Ora până la care se va circula fără declarație pe proprie răspundere va fi 22. Pot să vă spun, dragi români, că nu avem în vedere un lockdown (carantinare națională, n.r.) de Paști!"

Premierul Florin Cîțu: Nu există NICIUN scenariu în care România intră în lockdown

Florin Cîțu a publicat un mesaj marți seara, pe o rețea de socializare, prin care dă asigurări că România nu va intra în lockdown de Paște, atâta timp cât restricțiile care sunt deja în vigoare vor fi respectate.

"Revenim la normalitate, împreună, dacă vom continua să fim responsabili!

În luna martie primim 2.6 milioane doze de vaccin. În luna aprilie primim cel puțin 3.1 milioane doze de vaccin. 

Am avut grijă să aloc resursele necesare ca până la finalul lunii septembrie să avem cel puțin 10.4 milioane de români vaccinați cu ambele doze de vaccin. 

Nu există NICIUN scenariu în care România intră în lockdown. Am promis că ținem România deschisă de Crăciun și de Revelion, ne-am ținut de cuvânt. Vă asigur că așa va fi și în perioada Sărbătorilor de Paște."

Subiecte în articol: restricţii Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close