Antena 3 CNN Actualitate Sondajul care arată nivelul de sprijin pentru NATO în statele aliate. Radu Tudor: Păcat că România este din nou ocolită

Sondajul care arată nivelul de sprijin pentru NATO în statele aliate. Radu Tudor: Păcat că România este din nou ocolită

Datele unui sondaj privind nivelul de sprijin pentru NATO în statele aliate au fost prezentate de Radu Tudor, astăzi, pe blogul său.

Sondajul care arată nivelul de sprijin pentru NATO în statele aliate. Radu Tudor: Păcat că România este din nou ocolită
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
de M.Z.    |    11 Feb 2020   •   12:29

"Păcat că #România este din nou ocolită de cei de la Pew Research, probabil din motive financiare. Răspunsurile românilor ar fi fost, cu siguranţă, foarte favorabile #NATO", spune analistul militar.

Această analiză se referă la opiniile despre NATO în 16 state membre și 3 state non-membre din Europa și America de Nord. În total, analiza acoperă peste 90% din populația care trăiește în țările NATO. 

Acest raport include, de asemenea, păreri privind obligațiile articolului 5, care afirmă că un atac asupra unei țări NATO este un atac asupra tuturor membrilor; preferințele pentru relații strânse cu Statele Unite versus Rusia; opinia despre utilizarea forței militare pentru menținerea ordinii în lume; și măsura sentimentului potrivit căruia anumite părți ale țărilor vecine aparțin unei alte țări.

Citiţi continuarea, pe blogul lui Radu Tudor.
 

×
Subiecte în articol: NATO radu tudor
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close