Antena 3 CNN Actualitate Sora lui Mihai Gâdea, despre începerea noului an școlar în Spania: "Copiii au un orar fix, indicații stricte"

Sora lui Mihai Gâdea, despre începerea noului an școlar în Spania: "Copiii au un orar fix, indicații stricte"

Sora lui Mihai Gâdea a vorbit despre modul în care se vor desfășura cursurile în noul an școlar în Spania. Copiii vor avea un program strict pentru spălatul pe mâini, circuite bine puse la punct pentru traseul la clase, iar toată lumea, inclusiv copiii de trei ani vor purta măști.

Sora lui Mihai Gâdea, despre începerea noului an școlar în Spania: "Copiii au un orar fix, indicații stricte"
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    03 Sep 2020   •   23:00

”E adevărat că până acum o săptămână nu se știa nimic oficial. Ministerul Educației a zis cum o să fie întoarcerea la școală. Fiecare școală a făcut propriul protocol și a anunțat părinții. Am primi email de la școală spunându-ne toate măsurile care s-au luat. 

Copiii încep școala marți. Avem niște indicații stricte, circuitele pe care trebuie să le facă fiecare copil ca să ajungă la clasa lui. Vor merge cu viziere, se vor spăla foarte mult pe mâini, au un orar fix. Gel dezinfectant pe toate holurile școlii.

Când i-am zis fetei mele ce va face la școală, a zis că abia așteaptă. Școala ne-a cerut să avem încredere în copii. Ei vor învăța să se dezvețe de anumite lucruri pe care le făceau până acum. Trebuie să aibe explicații, dar sunt sigură că se vor învăța. E un an de lucruri neprevăzute.

De la șase ani copiii trebuie să poarte măști. Școala noastră are program să poarte și cei de trei ani să aibă măști, să se educe, vor vedea pe toată lumea cu măști la școală”, a spus Emi, sora lui Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Spania
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close