Antena 3 CNN Actualitate Sora patronului de la Ferma Dacilor, despre fratele ei: "Trăiește o durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor"

Sora patronului de la Ferma Dacilor, despre fratele ei: "Trăiește o durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor"

Cornelia Dinicu, sora patronului de la Ferma Dacilor, a reacționat în legătura cu situația în care este implicat fratele ei. "Voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate", a scris femeia, pe Facebook.

Sora patronului de la Ferma Dacilor, despre fratele ei: "Trăiește o durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2024   •   16:02

Cornelia Dinicu susține că fratele ei a încercat să-ți îndeplinească visul în propria țară, în condițiile în care familia lui s-a răspândit prin lume. 

"Au trecut 22 de ani de când propria-mi țară m-a gonit printre străini! Am avut o covrigărie în București, cu toate autorizațiile în regulă, covrigărie de unde mâncau 16 persoane, dar care mi-a fost dărâmată când domnul Băsescu a decis să “curețe“ Bucureștiul.

De la o zi la alta, am rămas fără nimic. Și am plecat! Încet, încet, toată familia a plecat din țară, ne-am împrăștiat prin lume. Singurul rămas a fost Cornel, care a decis, cu toate greutățile, să își îndeplinească visul în propria țară.

A creat un loc de vis, o casă pentru el și copiii lui, dar și pentru noi, cei plecați. Casa noastră, când veneam în țară, era Ferma Dacilor, iar când plecam de acolo, plecam cu valizele pline de bunătăți, ca la mama acasă.

Citește și: Patronul de la Ferma Dacilor, mesaj după înmormântarea fiului său: ”Urmează să fiu arestat! Este spovedania publică pe care nu mă așteptam să o fac vreodată!”

Înmormântările, parastasele și nunțile din familia noastră le-a făcut Cornel acolo. El a fost, de-a lungul anilor, stâlpul de care ne-am sprijinit cu toții!

Azi nu mai avem o casă, o mână criminală și țara noastră ne-au gonit! Dar nu asta contează, contează durerea inumană pe care fratele meu o trăiește, durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor!

Oameni buni, cât vreți să îl mai loviți? Vă gândiți măcar o secundă la durerea copiilor lui (dacă nu la el), la durerea mamei lui Victoraș?

Ei au nevoie de el pentru a trece prin această durere, dar voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate??? Cine este criminalul în toată această tristă poveste? El sau voi?", a scris femeia, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor Cornel Dinicu sora
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close