Antena 3 CNN Actualitate Şoric a pierdut un nou proces cu ANI: Instanţa a respins cererea de suspendare a raportului asupra averii sale

Şoric a pierdut un nou proces cu ANI: Instanţa a respins cererea de suspendare a raportului asupra averii sale

Şoric a pierdut un nou proces cu ANI: Instanţa a respins cererea de suspendare a raportului asupra averii sale
Sursa foto: Foto: Mediafax
26 Iul 2011   •   09:29

Aurelian Şoric, fostul şef al IPJ Neamţ, a pierdut un nou proces cu ANI. Instanţa a respins cererea prin care Şoric cerea suspendarea raportului întocmit de  Agenţia Naţională de Integritate asupra averii sale.

Inspectorii ANI au cerut confiscarea a peste 360.000 lei, bani pe care comisarul Aurelian Şoric nu putea să îi justifice.

Fostul şef al IPJ Neamţ Aurelian Şoric vrea să conteste decizia magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Inspectorii ANI au cerut în instanţă confiscarea a 360.000 de lei din averea comisarului de poliţie Aurelian Şoric. Ei susţin că suma nu poate fi justificată de fostul ofiţer de poliţie şi ea reprezintă diferenţa dintre averea dobândită şi veniturile realizate în perioada 1996 - 2010.

Comisarul şef Aurelian Şoric a fost destituit din funcţie şi exclus din Poliţie, în urma atacului armat, din 14 noiembrie 2010 asupra a doi fraţi, cunoscuţi că se ocupă cu activităţi de cămătărie. Una dintre victime a decedat, iar cealaltă a scăpat cu răni uşoare.

La acea vreme, Şoric a luat apărarea unor persoane din lumea interlopă, susţinând că cei care oferă bani cu camătă nu pot fi incluşi în această categorie.

 


×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close