Antena 3 CNN Actualitate Şoric: Corpul de control al MAI va face o inspecţie la IPJ Neamţ. Accept orice, pentru că am demnitate

Şoric: Corpul de control al MAI va face o inspecţie la IPJ Neamţ. Accept orice, pentru că am demnitate

Şoric: Corpul de control al MAI va face o inspecţie la IPJ Neamţ. Accept orice, pentru că am demnitate
Sursa foto: Foto: Video News
16 Noi 2010   •   15:53

Comisarul-şef de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ, Aurelian Şoric, a declarat, marţi, că nu se pune problema să fie demis, dar că va accepta sa fie numit în orice altă funcţie dacă va fi cazul. Şeful IPJ Neamţ a precizat că membrii Corpului de control din Ministerul de Interne vor efectua o inspecţie, miercuri, la sediul Inspectoratului.

"Nimeni nu a spus că eu voi fi demis la o anumită oră, sau că voi fi demis. Se vor face câteva modificări şi se va lua o măsură. Voi accepta să fiu numit în orice fel de funcţie, să îmi continui activitatea", a declarat Aurelian Şoric.

"De la Bucureşti am informaţia că mâine vor sosi membrii Corpului de control al Ministerului de Interne, care vor face verificări, probabil cu privire la această situaţie. Vom fi deschişi, le vom pune la dispoziţie totul. (...) Accept orice, pentru că am demnitate", a mai precizat Şoric.

Şeful IPJ Neamţ a ţinut să explice şi motivul intervenţiilor sale anterioare: "Prin ceea ce am spus am clarificat lucrurile şi în primul rând am apărut eu, ca persoană, Şoric Vase Aurelian, să mă vadă lumea cine sunt". 


Şoric: Accept orice, pentru că am demnitate


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close