Antena 3 CNN Actualitate Şoric, despre o presupusă înregistrare a şefului Poliţiei Române: Nu cred. Nu-mi amintesc exact

Şoric, despre o presupusă înregistrare a şefului Poliţiei Române: Nu cred. Nu-mi amintesc exact

Şoric, despre o presupusă înregistrare a şefului Poliţiei Române: Nu cred. Nu-mi amintesc exact
Sursa foto: Foto: Video News
17 Noi 2010   •   09:05

Mai multe surse din IPJ Neamţ susţin că Aurelian Şoric şi-ar fi păstrat funcţia prin şantaj. Mai exact, l-ar fi înregistrat pe şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, şi s-ar fi folosit de această înregistrare ori de câte ori ar fi avut nevoie. Doar că Şoric nu-şi mai aminteşte nimic. Între timp, îşi exersează engleza la televizor şi spune că nu are de ce să fie demis.

Aurelian Şoric a fost întrebat în ediţia de marţi a emisiunii "La Ordinea Zilei" dacă există o înregistrare care demonstrează că şeful Poliţiei Române ar fi încercat să negocieze cu el nişte posturi. Răspunsul şefului IPJ Neamţ nu a fost unul foarte sigur.

"Nu cred. De la acea perioadă a trecut un an. Nu-mi amintesc exact. Nu cred", a spus Şoric.

Fostul ministru de Interne, Dan Nica este de părere că şeful IPJ Neamţ ar fi trebuit să evite, din momentul numirii sale în fucncţie, orice contact cu persoanele suspecte.

"N-ai voie să te plimbi pe stradă cu oricine. N-ai voie să fii în relaţii cu oricine. (...) Nu este permis acest lucru", a declarat Dan Nica.

Între timp, Şoric se laudă că a fost felicitat de ministrul de Interne şi că presa şi conducerea Poliţiei Române îi vor demisia pe nedrept.

"Este o tâmpenie să schimbi şeful Poliţiei atunci când au fost rezultate pozitive. Am prins infractorul", susţine şeful IPJ Neamţ.

Presupusa legătură cu lumea interlopă l-a adus pe Aurelian Şoric în centrul unui uriaş scandal. Ce spune Şoric?

"It was a misunderstanding, if you can read me. Deci domnul Fătuloiu are un proiect de reorganizare a politiei Române, pe care sper să şi-l ducă la bun sfârşit. Îi urez să-l ducă la bun sfârşit. Nu are nicio legătură schimbarea mea cu evenimentul", a spus şeful IPJ NEamţ.

Potrivit propriei declaraţii de avere, Aurelian Şoric are o vilă la Piatra Neamţ plus terenul aferent de peste 800 de metri pătraţi, un birou notarial în Piatra Neamţ, două terenuri intravilane în municipiul Iaşi şi un autoturism Kia. 

Soric, despre un presupus santaj



×
Subiecte în articol: Aurelian Soric inregistrare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close