Antena 3 CNN Actualitate Sorin Blejnar, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare: ”Acum merg către penitenciar să mă predau. Este o decizie nedreaptă”

Sorin Blejnar, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare: ”Acum merg către penitenciar să mă predau. Este o decizie nedreaptă”

Sorin Blejnar, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare: ”Acum merg către penitenciar să mă predau. Este o decizie nedreaptă”
Sursa foto: Intact Images
07 Mai 2019   •   14:22

Curtea de Apel l-a condamnat marți pe Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF în guvernarea PDL, la cinci ani de închisoare, în dosarul în care era condamnat pentru trafic de influenţă.

Decizia e definitivă, potrivit comunicatului Curții de Apel.

În primă instanță, Sorin Blejnar a fost  condamnat la șase ani de închisoare.

”Acum merg către penitenciar să mă predau. Este o decizie nedreaptă. Nu mă așteptam la așa ceva”, a declarat în exclusivitate pentru Antena 3.

Este vorba despre un dosar mai vechi, din 2016, în care acesta era acuzat în calitate de președinte al ANAF că ar fi cerut peste 12 milioane de lei de la un om de afaceri pentru a încheia un contract în domeniul IT cu instituția pe care o conducea. Este unul dintre dosarele făcute de echipa de elită de la DNA Ploiești. Sorin Blejnar mai are încă două dosare. 

Potrivit surselor, acesta va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova unde va peterce următoarele 21 de zile în carantină.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close