Antena 3 CNN Actualitate Sorin Blejnar, despre cazul vămilor: Nu sunt Regina şi nici nu cred că există o Regină

Sorin Blejnar, despre cazul vămilor: Nu sunt Regina şi nici nu cred că există o Regină

Sorin Blejnar, despre cazul vămilor: Nu sunt Regina şi nici nu cred că există o Regină
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Feb 2011   •   14:35

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, a negat că ar avea vreo implicare în cazul corupţiei din vămi. Aceasta a fost acuzat, cu o zi în urmă, de către un vameş audiat, că ar fi Regina tablei de şah a vămilor. Într-o scrisoare transmisă din arestul Poliţiei, vameşul i-a indicat pe şeful ANAF şi pe comandantul Poliţiei de Frontieră Române, Ioan Buda, ca fiind benefiaciarii sumelor strânse din vămi.

„Neg orice implicare a mea în asemenea fenomene de protecţie în sistemul vamal românesc. Nu sunt regina şi nici nu cred că există o regină”, a declarat Sorin Blejnar, la finalul unei conferinţe de presă în care au fost prezentate rezultatele Gărzii Financiare pe anul trecut.

„Rog organele de urmărire penală să-şi faca datoria până la capat şi să-i prindă pe vinovaţi”, a adăugat preşedintele ANAF.

Numele preşedintelui ANAF a fost asociat cu acest caz de către un vameş arestat în dosarul Stamora Moraviţa. Acesta a declarat că Blejnar este Regina din tabla de şah a vămilor, fiind unul dintre cei care beneficiază de sumele de bani strânse din punctele de frontieră.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Blejnar regina
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close