Antena 3 CNN Actualitate Sorin Blejnar: Părinţii mei plâng acasă!

Sorin Blejnar: Părinţii mei plâng acasă!

Sorin Blejnar: Părinţii mei plâng acasă!
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Feb 2011   •   21:36

 Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar a declarat luni seară în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, de la Antena 3 că toate acele acuze neadevărate ce îi sunt aduse de către politicienii precum Victor Ponta îi prejudiciază atât imaginea cât şi familia. În acest context, Blejnar a menţionat că prinţii săi „plâng acasă”, atunci când aud la televizor lucruie rele despre el, deşi aceste rele nu au nici un fundament.

Preşedintele ANAF a declarat, luni, că nu intenţionează să se retragă din funcţie. Sorin Blejnar susţine că nu se gândeşte "sub nicio formă" să renunţe la funcţia sa, din moment ce a implementat cu succes declaraţia unică şi a contribuit la combaterea corupţiei, informează Mediafax.

Blejnar a declarat că presiunea mediatică la care este supus are rădăcini politice şi, din punct de vedere al performanţei profesionale, nu există motive să renunţe la preşedinţia ANAF. "Presiunea mediaticã are conotaţii de natură politică şi nicidecum în ceea ce priveşte calitatea mea profesională sau a instituţiei pe care o conduc.

 






×
Subiecte în articol: Sorin Blejnar blejnar Stirea Zilei
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close