Antena 3 Actualitate Sorin Blejnar: Părinţii mei plâng acasă!

Sorin Blejnar: Părinţii mei plâng acasă!

28 Feb 2011   •   21:36
Sorin Blejnar: Părinţii mei plâng acasă!
Sursa foto: Foto: Mediafax

 Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar a declarat luni seară în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, de la Antena 3 că toate acele acuze neadevărate ce îi sunt aduse de către politicienii precum Victor Ponta îi prejudiciază atât imaginea cât şi familia. În acest context, Blejnar a menţionat că prinţii săi „plâng acasă”, atunci când aud la televizor lucruie rele despre el, deşi aceste rele nu au nici un fundament.

Preşedintele ANAF a declarat, luni, că nu intenţionează să se retragă din funcţie. Sorin Blejnar susţine că nu se gândeşte "sub nicio formă" să renunţe la funcţia sa, din moment ce a implementat cu succes declaraţia unică şi a contribuit la combaterea corupţiei, informează Mediafax.

Blejnar a declarat că presiunea mediatică la care este supus are rădăcini politice şi, din punct de vedere al performanţei profesionale, nu există motive să renunţe la preşedinţia ANAF. "Presiunea mediaticã are conotaţii de natură politică şi nicidecum în ceea ce priveşte calitatea mea profesională sau a instituţiei pe care o conduc.

 


×
Subiecte în articol: Sorin Blejnar blejnar Stirea Zilei

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close