Antena 3 CNN Actualitate Sorin Blejnar: Sub nicio formă nu mă gândesc să mă retrag din funcţie

Sorin Blejnar: Sub nicio formă nu mă gândesc să mă retrag din funcţie

Sorin Blejnar: Sub nicio formă nu mă gândesc să mă retrag din funcţie
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Feb 2011   •   11:43

Preşedintele ANAF a declarat, luni, că nu intenţionează să se retragă din funcţie. Sorin Blejnar susţine că nu se gândeşte "sub nicio formă" să renunţe la funcţia sa, din moment ce a implementat cu succes declaraţia unică şi a contribuit la combaterea corupţiei, informează Mediafax.

Blejnar a declarat că presiunea mediatică la care este supus are rădăcini politice şi, din punct de vedere al performanţei profesionale, nu există motive să renunţe la preşedinţia ANAF. "Presiunea mediaticã are conotaţii de natură politică şi nicidecum în ceea ce priveşte calitatea mea profesională sau a instituţiei pe care o conduc".

Preşedintele ANAF a fost prezent la guvern în această dimineaţă, unde, susţine acesta, s-a întâlnit cu ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

Mai mulţi politicieni din Opoziţie, precum şi foşti sau actuali angajaţi din Vamă, l-au acuzat pe Sorin Blejnar că ar fi "regina" pe tabla de şah a corupţiei din vămi.

Andreea Paul-Vass, consilierul de stat al premierului a declara, într-o emisiune televizată, duminică seara, că Sorin Blejnar este verificat de Corpul de Control al primului ministru. Emil Boc a afirmat că preşedintele ANAF va fi demis în cazul în care DNA va trimite o sesizare cu privire la urmărirea penală a acestuia.

×
Subiecte în articol: Sorin Blejnar functie demisie
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close