Antena 3 CNN Actualitate Sorin Cîmpeanu a dezvăluit motivul demisiei sale: ”Am considerat că această demisie este necesară!”

Sorin Cîmpeanu a dezvăluit motivul demisiei sale: ”Am considerat că această demisie este necesară!”

„Discuțiile în spațiul public au fost deturnate într-o manieră nedreaptă”, susține Sorin Cîmpeanu, vorbind despre motivul demisiei sale.

Sorin Cîmpeanu a dezvăluit motivul demisiei sale: ”Am considerat că această demisie este necesară!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    03 Oct 2022   •   11:35

„Discuțiile în spațiul public au fost deturnate într-o manieră nedreaptă, nefirească spre alte subiecte care nu sunt nicidecum în interesul a milioane de elevi, a sute de mii de studenți, a sute de mii de profesori.

Am considerat că această demisie este necesară pentru a nu periclita reforma în educație.

Am considerat în acest fel că această demisie va permite o discuție atât de importantă, precum cea necesară promovării legilor educației „România educată”, a spus Sorin Cîmpeanu.

”Sunt onorat că am reușit să inițiez reforma sistemului de învățământ, sunt onorat că am reușit să finalizez proiectele celor două legi atât de importante pentru viitorul acestei națiuni, legile România Educată.

Am considerat că prin acest gest voi continua să susțin mai eficient, în continuare, implementarea și adoptarea legilor România Educată”, mai spune Sorin Cîmpeanu. 

×
Subiecte în articol: Sorin Cîmpeanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close