Antena 3 CNN Actualitate Toți elevii se pot întoarce în bănci începând de mâine! Ordinul comun a fost publicat în Monitorul Oficial

Toți elevii se pot întoarce în bănci începând de mâine! Ordinul comun a fost publicat în Monitorul Oficial

Ordinul comun semnat de ministrul Educației și ministrul Sănătății care permite întoarcerea elevilor la scoală dacă rata de infectare din localitate este mai mică e 1 la mie a fost publicat în Monitorul Oficial.

Toți elevii se pot întoarce în bănci începând de mâine! Ordinul comun a fost publicat în Monitorul Oficial
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    18 Mai 2021   •   07:35

Ordinul presupune că toți elevii vor putea participa la cursuri chiar de mâine. Dar decizia finală o vor lua Comitetele pentru Situații de Urgență din țară.

De asemenea, ministrul Sorin Cîmpeanu a precizat că părinții care se tem să își trimită copiii la școală pot alege ca elevii să participe la ore, în continuare, doar online. 

”Noi am făcut ceea ce a ținut de noi să creăm cadrul legal, ministrul Educației și ministrul Sănătății, pentru ca acest Comitet municipal al municipiului București pentru Situații de Urgență și alte Comitete județene pentru Situații de Urgență să poată decide adaptat la realități. Deci am dat libertate.

Elevilor care prezintă simptome specifice de orice fel li se recomandă să nu intre în comunitate, care au vulnerabilități medicale sau alte motive întemeiate, vor trebui să aibă asigurat procesul de învățare online. Teama exagerată este o vulnerabilitate”, a declarat Sorin Cîmpeanu. 

×
Subiecte în articol: Sorin Cîmpeanu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close